Troense bed and breakfast

Hvad siger vores gæster

“Dette BNB er ganske særligt, charmerende og hyggeligt. Det har have helt ned til havet med udsigt til andre små ører. Værtsparet er venligt og imødekommende - og der serveres en morgenmad i bedre kvalitet end de fleste hoteller. Det er beliggende i den charmerende by Troense som er fyldt med bindingsværkshuse og i øvrigt ligger smukt ned til Svendborg Sund”

“Desværre kunne vi kun bestille en overnatning men HVILKEN. Blev mødt af den sødeste værtinde som viste os rundt på hendes dejlige sted skøn beliggenhed ved vandet flotte værelser og super flot morgenmad. Vi vil helt sikkert vende tilbage til denne perle

“Man kan ikke blive andet end glad, når man besøger Troense BnB. Her er simpelthen så rart at være. Hyggelige små værelser, som er meget smagfuldt indrettet. Badeforhold af høj standard og en lille opholdsstue, som har alt det du skal bruge. Husk badetøjet, da der er mulighed for en morgen og aftendukkert lige udenfor døren”

Velkommen til vores lille perle

Troense Bed and Breakfast

Vi bor i den idylliske by Troense på Tåsinge. Her tilbyder vi dejlige værelser med velsmagende og lækker morgenmad.

Morgenmaden serveres på værelset, men du er også velkommen til at indtage den i fællesrummet, i haven eller på stranden.

Strandgrund

Foruden hus og have, findes der overfor huset en strandgrund. Gå blot over vejen udenfor huset, så er du der. Her finder du et sødt lille strandhus med stråtag.

Ved vores private strand vil du kunne sidde og nyde havet med udsigt til øen Thurø. Tag en dukkert eller en svømmetur i det klare vand fra vores lille anløbsbro,

Huset med anneks i haven

Huset med havudsigt er fra 1905 og helt renoveret i 2012. De originale farver ses udvendigt. Indvendigt findes moderne faciliteter. Annekset i haven er ny-istandsat i 2018.

Velkommen til
mit drømmested

Jeg hedder Hanne, er uddannet sygeplejerske og har arbejde på hospital i en lang årrække. Imidlertid blev en årelang drøm til virkelighed i 2018, hvor jeg blev vært i mit eget bed and breakfast.

Beliggenheden i idylliske Troense på Tåsinge er alt og mere end jeg kunne drømme om.

Jeg elsker mit job og glæder mig dagligt til at møde de mange søde, sjove og spændende mennesker, som besøger vores skønne sted.

Taget af: Kirstine Mengel

Billede er taget af: Kirstine Mengel

Kontakt os endelig

Er du klar til en tur til det sydfynske? Skriv gerne til os så vi kan få det til at ske. Du er også velkommen til at kontakte Hanne på +45 40 52 97 73 eller troensebythesea@gmail.com